Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител климатик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Ти си от Сф., я ми се обади 0988869689
    А на мен пък защо почва да ми се прокрадва едно съмнение че колегата се опитва да го играе сервиз, ама се рекламира без да спазва правилата на форума
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Аз съм от Елин Пелин...може ли, и аз да ти се обадя.....всичко ми е наред по колата, като си пусна климатика, почвам да треперя от студ....нямам никакви оплаквания, ама не мога да я продам....))
      Ако колата ти е фейс, бензин, обади се. Ако ми хареса може да се спазарим. Аз си търся такава

---------- Post added at 08:39 ---------- Previous post was at 08:37 ----------

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
      А на мен пък защо почва да ми се прокрадва едно съмнение че колегата се опитва да го играе сервиз, ама се рекламира без да спазва правилата на форума
      не съм сервиз, помагам, ако мога, не отказвам да взема пари когато хората са доволни и сами ми дават. Колкото до рекламите - тук има пишещи с/у мен които са сервизи и не се рекламират по правилата

Comment

Фейс е, даже е селеспид...тъкмо го загрепих....)....а бе ти си като господ......ще ти се обаждам...

---------- Post added at 07:43 ---------- Previous post was at 07:39 ----------

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
        Ти па...какъв сервиз..?...той е църква, или по точно като поп в църква....с едната ръка кръсти, с другата не отказва да взима....щом му даваш....е сега, ако ми купи колата ....ще стане икона за мен..
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
        X